Πολιτική Ποιότητας

Η Εταιρία «NRG System» παρέχει υπηρεσίες που κατατάσσονται στην εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης, ρυθμιστών στροφών, συστημάτων και οργάνων βιομηχανικού αυτοματισμού καθώς και στην μελέτη, σχεδίαση, ανάπτυξη λογισμικού, κατασκευή και επίβλεψη έργων αυτοματισμού.
Η NRG System έχοντας ως στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών τόσο προς τους πελάτες της όσο και προς τους συνεργάτες της και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με τις προδιαγραφές τω Προτύπων ISO 9001:2015 και ISO 14001:2015, δεσμευόμενη ταυτόχρονα και για την εφαρμογή των εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών νομικών απαιτήσεων και κανονιστικών διατάξεων που διέπουν τη λειτουργία της.
Βασική αρχή αποτελεί η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της, η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, των μέσων και των διαδικασιών, καθώς επίσης και η διαρκής βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας.
Για την υλοποίηση της πολιτικής αυτής, η NRG System:
✓ εφαρμόζει μεθόδους και διαδικασίες που ανταποκρίνονται στην τρέχουσα στάθμη της Επιστήμης και Τεχνικής καθώς και στις διατάξεις της σχετικής ισχύουσας νομοθεσίας,
✓ ενσωματώνει στις αρχές λειτουργίας της, τη τήρηση της νομιμότητας και τη κοινωνική ευθύνη,
✓ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων και την τήρηση του απορρήτου της επεξεργασίας αυτών,
✓ προβαίνει σε αντικειμενική και κοινωνικά υπεύθυνη διαφήμιση των προϊόντων της,
✓ χρησιμοποιεί κατάλληλο εξοπλισμό και εκπαιδευμένο προσωπικό, σε όλους τους τομείς της,
✓ παρακολουθεί και ελέγχει συστηματικά όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας,
✓ θέτει σε πρώτο πλάνο όλων των δραστηριοτήτων της την πρόληψη,
✓ καθιερώνει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο στόχων, φροντίζει για την αποτελεσματική παρακολούθησή τους και εξασφαλίζει επαρκείς πόρους για την επίτευξή τους.
Η απόφαση αυτή, της εγκατάστασης και εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και του Συστήματος Περιβαλλοντικλής Διαχείρισης, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της βαρύτητας που δίδει η NRG System στην υιοθέτηση διεθνών προτύπων που εξασφαλίζουν τον ποιοτικό και περιβαλλοντικά αποδεκτό, τρόπο λειτουργίας και ελέγχου των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.
Το πρότυπο ποιοτικής & περιβαλλοντικής διαχείρισης που έχει αναπτύξει η NRG System αποτελεί ένα δυναμικό σύστημα με απώτερο στόχο τη συνεχή βελτίωση της λειτουργίας και των επιδόσεών της και του προσωπικού της. Αυτό ακριβώς αποτελεί επιπρόσθετο εχέγγυο του κύρους και της αξιοπιστίας της, προς όλους του συνεργάτες της, ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της για έγκαιρες και αποτελεσματικές υπηρεσίες και παράλληλα ανταποκρίνεται στα πρότυπα και τις προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η NRG System δεσμεύεται για την εφαρμογή αυτής της Πολιτικής, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτική αυτή είναι γνωστή και κατανοητή σε όλα τα επίπεδα και ότι εφαρμόζεται από όλους τους εργαζομένους αλλά και τους Υπευθύνους Διευθύνσεων, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα για την υλοποίησή της.
Αρμόδιος για την υλοποίηση και τήρηση αυτών ορίζεται ο Υπεύθυνος Συστημάτων.

Για την NRG System
Μπακαλίδης Νικόλαος
Γενικός Διευθυντής
1/6/2017

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Διεύθυνση: Μεραρχία Σερρών 36,
Κομοτηνή Τ.Κ.:69100
Τηλέφωνο:2531083366
Fax:2531083367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
Διεύθυνση: Πατρόκλου 5,
Νίκαια Τ.Κ.:18454
Τηλέφωνο: 2104979400
Fax: 2104979413
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διεύθυνση: Καραμανλή 98,
Ιωνία Τ.Κ.:57008
Τηλέφωνο: 2310574949
Fax: 2310574960
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε τον Τιμοκατόλογο

NRGsystemCatalog

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση