ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Η NRG SYSTEM έχει εξασφαλίσει την επίσημη διανομή των ακόλουθων κατασκευαστικών οίκων

 

 

 Η Schrack Technik ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού ισχύος, συστήματα δικτύων και δεδομένων και αντικεραυνικές διατάξεις για την βιομηχανία και τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι στόχοι της εταιρείας εστιάζονται σε προϊόντα και λύσεις για τον εξορθολογισμό της χρήσης ενέργειας, την ασφάλεια κτιρίων και εγκαταστάσεων, την μεταφορά δεδομένων και την βελτίωση της άνεσης στους χώρους εργασίας και διαμονής.

Η Schrack Technik, εδώ και δεκαετίες, έχει διακριθεί στον χώρο των προϊόντων χαμηλής τάσης σαν ένας ανταγωνιστικός συνεργάτης στην τεχνολογία της ηλεκτρικής ισχύος, του βιομηχανικού υλικού, της κατασκευής πινάκων και των δικτύων.

Το όραμα της εταιρείας είναι να καταστεί ηγέτης στον χώρο της, όντας ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος συνεργάτης για τους πελάτες της. Με έδρα στην Αυστρία και παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων, παρέχει στους πελάτες της ποιοτικά προϊόντα και τεχνική υποστήριξη σε όλη την γκάμα των προϊόντων χαμηλής τάσης. Τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η τεχνολογική εξειδίκευση και η εξατομικευμένη υποστήριξη των πελατών, αποτελούν τον πυρήνα της δραστηριότητας της εταιρείας.


 

 

   Η εταιρεία Fairford Electronics, από την ίδρυσή της το 1979 στην Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί έναν εξειδικευμένο σχεδιαστή και κατασκευαστή ομαλών εκκινητών για επαγωγικούς κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος, επικεντρώνοντας κυρίως στην εξοικονόμηση ενέργειας.

 Η Fairford έχει αναπτύξει την πατενταρισμένη τεχνολογία iERS για την εξοικονόμηση ενέργειας, πράγμα που την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα αυτό, χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την κατασκευαστική της υπεροχή. Με περισσότερα από 34 έτη εμπειρίας στον χώρο, η Fairford είναι σε θέση να προσφέρει στους συνεργάτες της όχι μόνο προϊόντα, αλλά συνολικές λύσεις για τις ανάγκες τους. Έχοντας αποδείξει διαχρονικά την αξία τους, τα προϊόντα της Fairford επιλέγονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως για την ποιότητα, την αξιοπιστία και τα ανώτερα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Με ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε περισσότερες από 70 χώρες, η Fairford έχει επιτύχει την παγκόσμια αναγνώριση ως πρωτοπόρος στον τομέα των ομαλών εκκινητών, συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα να καινοτομεί και να αναπτύσσει νέες τεχνολογίες.


 

 

 Η εταιρεία SUCO Robert Scheuffele GmbH & Co. KG καλύπτει τον τομέα του ελέγχου της πίεσης σε υδραυλικά ή πνευματικά συστήματα και συστήματα κενού, με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μία εκτενή γκάμα προϊόντων, μεταξύ των οποίων διαφραγματικοί πρεσσοστάτες, πρεσσοστάτες εμβόλου και πρεσσοστάτες κενού, μεταδότες πίεσης αλλά και διατάξεις κατά παραγγελία. Τα προϊόντα της SUCO διατίθενται κει σε εκδόσεις αντιεκκρηκτικού τύπου σύμφωνα με τα πρότυπα του κανονισμού ATEX.


 

Η Aplisens είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των οργάνων παραγωγικών δειργασιών υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 στην Πολωνία και από την αρχή επικεντρώθηκε στην τεχνολογία μέτρησης πίεσης και διαφορικής πίεσης.

Σήμερα στην γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται αισθητήρες πίεσης, διαφορικής πίεσης, στάθμης, θερμοκρασίας και παροχής, ηλεκτρονικά ενδεικτικά και καταγραφικά όργανα, τροφοδοτικά και απομονωτές σημάτων καθώς και ηλεκτροπνευματικές διατάξεις ελέγχου θέσης βαλβίδων.

Οι βασικές αρχές της εταιρείας είναι η υψηλή ποιότητα, η μεγάλη ευελιξία και η υποστήριξη των πελατών.


 

 

 Η εταιρεία CIMON παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού. Από το 1997, με μια ομάδα έμπειρων μηχανικών, χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής για την ανάπτυξη λογισμικού ελέγχου συστημάτων αυτοματισμού.

Το Cimon SCADA αποτελεί μια ευέλικτη και αξιόπιστη πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών εποπτικού ελέγχου για την παρακολούθηση και τον έλεγχο παραγωγικών διεργασιών. Τα συστήματα είναι προσαρμόσιμα και επεκτάσιμα ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες χρηστών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.


 Η NEXCOM ιδρύθηκε το 1992 και έκτοτε συνεχώς αναπτύσσει και βελτιώνει τα προϊόντα της στον τομέα των βιομηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Στα προϊόντα της περιλαμβάνονται βιομηχανικοί υπολογιστές μικρών διαστάσεων, βιομηχανικοί εξυπηρετητές, και ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστή - οθόνης (panel PC). Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της NEXCOM συνεχώς σχεδιάζει προϊόντα που να ανταποκρίνονται στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς.


 

 Η Laumas Elettronica s.r.l. είναι μία Ιταλική εταιρεία που από το 1984 είναι ηγέτης στην παραγωγή εξοπλισμού βιομηχανικής ζύγισης. Διακρίνεται για την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της και για τον λόγο αυτό την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες u948 διεθνώς. Μέσω της συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Η ευρεία γκάμα προϊόντων και εξαρτημάτων βιομηχανικής ζύγισης περιλαμβάνει δυναμοκυψέλες, ελεγκτές ζύγισης, ενδεικτικά και λογισμικό και είναι σχεδιασμένη ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με όλα τα τρέχοντα πρότυπα στον τομέα της ζύγισης, όλων των σχετικών εθνικών και διεθνών οργανισμών.


Η εταιρεία Delta Electronics Inc. είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των τροφοδοτικών switching και ένας μεγάλος κατασκευαστής συστημάτων διαχείρισης ενέργειας, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, οθονών, δικτυακών προϊόντων και λύσεων αυτοματισμού. Η ισχυρή θέση της Delta στα ηλεκτρονικά ισχύος σε συνδυασμό με την εκτενή γνώση της στις τεχνολογίες ελέγχου την έχουν καταστήσει ηγέτη στην αγορά του βιομηχανικού αυτοματισμού.

Η εταιρεία συνεχώς επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αιχμής, κατορθώνοντας έτσι να επιτύχει τον συνδυασμό των προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού σε ολοκληρωμένα συστήματα και συνολικές λύσεις που καλύπτουν πληθώρα αναγκών και απαιτήσεων της βιομηχανίας.

Σήμερα, ο τομέας βιομηχανικού αυτοματισμού (Industrial Automation Business Group – IABG) της Delta διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής, κέντρα έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και δίκτυα πωλήσεων και service σε όλον τον κόσμο.

Στόχος της Delta είναι να παρέχει πρωτοποριακές, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, να δημιουργεί το μέγιστο όφελος για τους πελάτες της και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής για τον καθένα που έρχεται σε επαφή με τα προϊόντα και τις λύσεις της. Η Delta παρέχει λύσεις σε τομείς όπως τα τρόφιμα, η υφαντουργία, τα χημικά, τα ηλεκτρονικά, η κατεργασία μετάλλων, η βιομηχανία πλαστικών, η φαρμακοβιομηχανία, οι εκτυπώσεις και οι εργαλειομηχανές CNC. Τα προϊόντα της Delta βρίσκουν εφαρμογές στην εξοικονόμηση ενέργειας, στα συστήματα κλιματισμού, στις μονάδες επεξεργασίας νερού, στον κτιριακό αυτοματισμό και τον αυτοματισμό διεργασιών.


Από την ίδρυσή της το 1975, η Beamex έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τομέα της βαθμονόμησης. Η Beamex είναι μια εταιρεία τεχνολογίας και  υπηρεσιών που σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και διαθέτει u949 εξοπλισμός βαθμονόμησης πολύ υψηλής ποιότητας, καθώς και λογισμικό και υπηρεσίες για την βαθμονόμηση και συντήρηση του μετρητικού εξοπλισμού διεργασιών παραγωγής.

Η Beamex διαθέτει πλήρη γκάμα λύσεων βαθμονόμησης που περιλαμβάνει από φορητούς βαθμονομητές πεδίου έως πάγκους εργασίας εργαστηρίων βαθμονόμησης, λογισμικό βαθμονόμησης και παρελκόμενα, καθώς και εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες. Η Beamex διαθέτει διαπιστευμένο εργαστήριο βαθμονόμησης και ελέγχου σύμφωνα με το πρότυπο ISO17025 προκειμένου να διακριβώνει τα όργανα που διαθέτει στους πελάτες της και να εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά διακρίβωσης.


  

 Η Racom είναι μία εταιρεία που σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει επικοινωνιακό εξοπλισμό με έμφαση στην μεταφορά δεδομένων και τις εφαρμογές σε συστήματα SCADA. Στην γκάμα της περιλαμβάνονται Radio modems, δρομολογητές κινητής τηλεφωνίας GPRS/EDGE/UMTS/LTE και μικροκυμματικές ζεύξεις.

Η Racom διαθέτει δικό της τεχνολογικό κέντρο και μονάδα παραγωγής και ελέγχου προϊόντων σε πραγματικές συνθήκες, ενώ διατηρεί παρουσία μέσω αντιπροσώπων της σε όλο τον κόσμο. Όλα τα προϊόντα της Racom σχεδιάζονται με έμφαση στην λεπτομέρεια, τις επιδόσεις και την ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντα τις τεχνολογίες αιχμής και υψηλής ποιότητας βασικά εξαρτήματα.


Η εταιρεία Autonics παρέχει τις κορυφαίες λύσεις βιομηχανικού αυτοματισμού στην κατηγορία της με προϊόντα όπως αισθητήρες (φωτοκύτταρα, παλμογεννήτριες, επαγωγικοί και χωρητικοί διακόπτες, κλπ), ελεγκτές θερμοκρασίας, καταμετρητές, χρονοδιακόπτες και ψηφιακά ενδεικτικά, κλπ. Μέσω της μεγάλης γκάμας προϊόντων, η εταιρεία βοηθά τους πελάτες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους μέσω συνολικών λύσεων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Μέσω της συνεχούς έρευνας για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, η εταιρεία συνεχώς προσπαθεί να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες της βιομηχανίας.


 

Η Selec είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή οργάνων μέτρησης και προστασίας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις. Ιδρύθηκε το 2000 και σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες παγκοσμίως. Στην γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται u956 μετρητικά όργανα ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, ρελέ προστασίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού χαμηλής τάσης, ψηφιακά ενδεικτικά όργανα, χρονομετρητές, καταμετρητές, κ.α. Τα προϊόντα της Selec παράγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές, με διαδικασίες ποιότητας πιστοποιημένες κατά ISO 9001 και διαθέτουν πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς όπως ο UL.


 

 Η εταιρεία APEX DYNAMICS INC. είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ρομποτικών συστημάτων για μηχανές injection πλαστικών και εξειδικεύεται στην κατασκευή μειωτήρων και γραναζοκιβωτίων για κινητήρες servo. Βασισμένη στην εικοσαετή και πλέον εμπειρία της και το υψηλό επίπεδο των κατασκευαστικών της δυνατοτήτων, είναι σε θέση να παρέχει προηγμένες λύσεις για εφαρμογές servo με χρήση γραναζοκιβωτίων υψηλών ταχυτήτων και πολύ μικρού τζόγου.

H APEX DYNAMICS INC. διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 23 χώρες παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της από ένα εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων.

Τα γραναζοκιβώτια της APEX είναι σχεδιασμένα για απ’ ευθείας ενσωμάτωση σε όλους τους δημοφιλείς σερβοκινητήρες. Ο εξελιγμένος τρόπος κατασκευής των γραναζοκιβωτίων εξασφαλίζει την μέγιστη ροπή και την πλήρη μετάδοση της ισχύος, καθιστώντας τα την ιδανική λύση για χρήση σε εφαρμογές servo.


 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Διεύθυνση: Μεραρχία Σερρών 36,
Κομοτηνή Τ.Κ.:69100
Τηλέφωνο:2531083366
Fax:2531083367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
Διεύθυνση: Πατρόκλου 5,
Νίκαια Τ.Κ.:18454
Τηλέφωνο: 2104979400
Fax: 2104979413
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Διεύθυνση: Καραμανλή 98,
Ιωνία Τ.Κ.:57008
Τηλέφωνο: 2310574949
Fax: 2310574960
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατεβάστε τον Τιμοκατόλογο

NRGsystemCatalog

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση